L- валін (L- Valine) кормова добавка, призначена для балансування раціонів свиней по валіну. Валін є незамінною амінокислотою, яка повинна вводитися в раціони сільськогосподарських тварин через нездатність організму тварин її синтезувати.
Валін є структурною амінокислотою, необхідною для синтезу білка, цистину, вітамінів, ферментів і гормонів, є універсальним джерелом метильних груп, перешкоджає ожирінню печінки. Високе дозування введення валіну обумовлене тим, що корми рослинного походження (в першу чергу, макухи і шроти) дефіцитні по валіну.
Користь:
- бере участь в синтезі білка, цистину, вітамінів і ферментів і гормонів;
- перешкоджає ожиріння печінки;
- джерело метильних груп
Дозування:
Вноситься в комбікорми і в кормосуміші згідно з нормами введення валіну, враховуючи його фактичний вміст в кормах. Рекомендована норма введення в корми (кг/т):
- поросята 0,5-2.5;
- свиноматки 0,2-1.0;
- свині на відгодівлі 0,2-1,5;
- бройлери 0,1-1,5;
- несучки 0,1-1,0,
- індики 0,1-1,5.
Упаковка | |
---|---|
Вага | 15 кг |
Упаковка | Мішок |
Основні | |
Країна виробник | Південна Корея |
Вид | Валін |
Застосування корми | Тваринництво, Птахівництво |
Тип | Порошок |
Зберігання | |
Максимальна температура зберігання | 25 град. |
Мінімальна температура зберігання | 5 град. |
Термін зберігання | 24 міс |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | CJ |
Склад | 1 кг містить діючої речовини: L-Валін - не менше 96,5% |